MMMMT – ABROAD Press Release (NL)

A-BROAD STUDIO en MY MUSIC MATTERS MANAGEMENT TRIAD HEBBEN EEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST OP MEERDERE VLAKKEN

Deze samenwerking biedt artiesten van alle genres de diensten die zij nodig hebben om vooruitgang te boeken in hun muzikale carrière op het gebied van: management, promotie, platenmaatschappijen, boekingsservices, wereldwijde distributie, oefenruimtes, opnemen, mixen, masteren, productie, coaching, workshops, professionele videoclips en fotografie. Uiteindelijk stellen we artiesten in staat zich te concentreren op het creativiteitsproces van de muziek, terwijl een divers team van muziekprofessionals zorgt voor de nodige details.

BREDA en ROTTERDAM, 1 augustus 2018
A-Broad Studio (Breda) en My Music Matters Management Triad (Rotterdam) hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst op meerdere niveaus aangekondigd, waarbij ze hun individuele bedrijfsidentiteit behouden echter hun diensten samenvoegen. Daarbij hebben zij een full-service muziekplatform gecreëerd die muzikanten ondersteunt binnen elke fase in hun ontwikkeling.

Deze samenwerking omvat ook de platenlabels van elk bedrijf: Friendly Folk Records, (divisie van My Music Matters Management Triad, Rotterdam) vertegenwoordigt internationale artiesten uit folk / country / blues-muziekgenres. Wereldwijde muziekdistributie wordt aangeboden via hun servicepartner Dutch Music Works. Sugar Factory Sound L.abs, (divisie van A-Broad Studio, Breda) vertegenwoordigt op dit moment voornamelijk lokale artiesten uit pop / rock / soul-muziekgenres.

Kathy Keller, eigenaar / CEO van My Music Matters Management Triad zei: “Er zijn zoveel getalenteerde muzikanten die gewoon willen doen waar ze van houden, muziek maken en optreden”. Digitalisering van de muziekindustrie veranderde alles voor de doe-het-zelver muzikant. Naast erkenning als een geweldige muzikant, moesten artiesten gelijke tred houden met de wisselende promotionele aspecten van het vak. My Music Matters Management Triad biedt de volgende services: marketing, pers-/radioplaatsing, digitale/sociale media promotie, ondersteuning voor boekings-services, coaching, trainingen voor bedrijfsvoering in de muziekindustrie, platenlabel met wereldwijde digitale / fysieke distributiekanalen voor merchandise. We bieden al deze diensten tegen betaalbare prijzen met bewezen resultaten. Onze prijzen zijn billijk en ons beleid is altijd transparant en eerlijk. We werken op (verlengbare) jaarcontracten. Met voortdurende veranderingen in de muziekindustrie, nu meer dan ooit, zijn promotie en management de sleutel tot bekendheid en vooruitgang van de artiesten.

Paul Visser, eigenaar / CEO van A-Broad Studio: “In onze studio bepalen musici hun sound en bieden we oplossingen voor de beste productiemethoden”. Opnames worden alleen gedaan na overleg met de artiesten om hun verwachtingen van het eindresultaat te bepalen. Deze fase begint bij de producent en desgewenst de technici. We maken een zorgvuldige selectie van de benodigde opnameapparatuur en opnametechniek, die wordt gevolgd door een pre-productiefase. In nauwe samenwerking met de artiest wordt er naar de eerste opnames geluisterd en wordt het opname materiaal of de -techniek waar nodig aangepast. Dan vindt de eigenlijke opname plaats. Na het opnemen wordt het mixen uitgevoerd, opnieuw een sessie met de artiest voor eventuele aanpassingen. Zodra de artiest de mix goedkeurt, maken we de mastering af en wordt het uiteindelijke product opgeleverd. De bovenstaande procedure is een sleutel tot succes voor de artiesten gebleken. Het eindresultaat wordt aangeboden aan de artiest op een vooraf overeengekomen medium. De opnames en tracks worden veilig bewaard in de A-Broad Studio voor eventuele toekomstige toepassingen.

In de toekomst zullen beide bedrijven nieuwe muziekproductiepakketten introduceren tegen kortingsprijzen voor artiesten van alle genres en sponsoring voor verschillende artiesten met het juiste potentieel. Daarnaast is er een reeks exclusieve uitvoeringen, ‘Intimate Sessions’ genaamd, op de locatie in Breda waar hun artiesten van het seizoen worden voorgesteld. We accepteren nu ook demo-drops van artiesten van alle genres, (Pop, Folk, Blues, Classic, Prog Rock, etc.) en landen.

Ook, in de zeer nabije toekomst, kansen voor muziekstudenten om de zakelijke kant van de industrie met hands-on ervaring, direct van de professionals te leren. Als je een student bent die op zoek is naar een locatie om je stage-uren te vervullen, neem dan contact op met Keller of Visser voor meer informatie.

CONTACT:
A-Broad (Sessions & Recordings Studio)
Email: info@a-broad.nl
Website: www.a-broad.nl
Phone: +31 (0) 76 737 0331

Friendly Folk Records (Label & Distribution)
Email: friendlyfolkrecords@gmail.com
Website: www.friendlyfolkrecords.org
Phone: +31 (0) 6 3009 4688

My Music Matters Management Triad (Promotion & Management)
Email: mymusicmattersmt@mail.com
Website: www.mymusicmattersmt.com
Phone: +31 (0) 6 3009 4688

Please feel free to comment / Reacties zijn van harte welkom

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: